PlaatwerkZwolle.nl > Contact > Routebeschrijving

Routebeschrijving

Komend vanuit de richting Amersfoort (A28)

Neem op de A28 de afslag "Zwolle-noord" (afslag 20) en ga onderaan rechts af. Neem op de N35 de eerste afslag rechts, de Meppelerstraatweg op en neem de tweede afslag links de Lombokstraat op. Na enkele meters de eerste afslag rechts de Floresstraat op. Na zo'n 50 meter vindt u ons aan uw linker hand.

Komend vanuit de richting Apeldoorn (A50)

Neem aan het einde van de A50 de afslag rechts richting Zwolle. Neem op de A28 de afslag "Zwolle-noord" (afslag 20) en ga onderaan rechts af. Neem op de N35 de eerste afslag rechts, de Meppelerstraatweg op en neem de tweede afslag links de Lombokstraat op. Na enkele meters de eerste afslag rechts de Floresstraat op. Na zo'n 50 meter vindt u ons aan uw linker hand.

Komend vanuit de richting Hoogeveen / Groningen (A28)

Neem op de A28 de afslag "Zwolle-noord" (afslag 20) en ga onderaan links af. Neem op de N35 de eerste afslag rechts, de Meppelerstraatweg op en neem de tweede afslag links de Lombokstraat op. Na enkele meters de eerste afslag rechts de Floresstraat op. Na zo'n 50 meter vindt u ons aan uw linker hand.

Komend vanuit de richting Meppel / Heereveen (A32)

De A32 gaat over in de A28 richting Zwolle. Neem op de A28 de afslag "Zwolle-noord" (afslag 20) en ga onderaan links af. Neem op de N35 de eerste afslag rechts, de Meppelerstraatweg op en neem de tweede afslag links de Lombokstraat op. Na enkele meters de eerste afslag rechts de Floresstraat op. Na zo'n 50 meter vindt u ons aan uw linker hand.

Komend vanuit de richting Emmen (A37)

De A37 gaat over in de A28 richting Zwolle. Neem op de A28 de afslag "Zwolle-noord" (afslag 20) en ga onderaan links af. Neem op de N35 de eerste afslag rechts, de Meppelerstraatweg op en neem de tweede afslag links de Lombokstraat op. Na enkele meters de eerste afslag rechts de Floresstraat op. Na zo'n 50 meter vindt u ons aan uw linker hand.

Ga terug